Verschee Compressoren

U bevindt zich hier: Homepage > Over Verschee Compressoren

Over Verschee Compressoren

Verschee Compressoren & Generatoren

Verschee Compressoren is een moderne en servicegerichte organisatie die al sinds vele jaren actief is in het leveren van alle voorkomende soorten van perslucht compressoren en generatoren. Zo behoren onder andere diesel gedreven mobiele compressoren en generatoren als ook elektrisch gedreven zuiger- en schroefcompressoren tot het asortiment van Verschee compressoren.

Naast de levering van nieuwe en gebruikte machines zorgen wij ook voor de installatie van stationaire gasstellingen en de aanleg van het bijbehorende luchtleiding netwerk. Verder voorziet ons assortiment in diverse luchttechnische appendages, luchtgereedschappen zoals breekhamers, slagmoersleutels en luchtslangen compleet met koppelingen.

Service & Advies

Voor zowel de mobiele, als stationaire perslucht installaties, beschikken wij over een mobiele servicedienst voor het uitvoeren van onderhoud en reperaties ter plaatse. Uiteraard kunnen ook machines voor onderhoud of reperatie aan onze werkplaats worden aangeboden.

Voor de aanschaf van al onze producten kunnen wij u vrijblijvend van advies voorzien en een passende offerte uitbrengen.

Onderhoud

Onderhoud is voor een blijvend goed functionerende installatie een noodzaak. Hiervoor kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden gebaseerd op de door u verwachte gebruiksintensiteit.

Bij dieselgedreven machines als generatoren en compressoren is het serviceinterval vaak gebaseerd op het aantal draaiuren met een aanbevolen cycli van 250 en 500 uur. Voor elektrische installaties wordt aanbevolen om deze minimaal 1 maal per jaar van onderhoud te voorzien. Bij continue dienst ligt het aanbevolen interval omstreeks 4 maanden.

Op al onze machines wordt garantie verleend. Voor nieuwe installaties geldt daarvoor de garantietermijn zoals afgegeven door de fabrikant.

Voor gebruikte machines wordt dit bepaald en vastgelegd tijdens het afsluiten van de aankoop.

Neem contact op

Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 - 53 22 19 36 of via emailadres verschee@planet.nl. Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier dat aanwezig is op onze website.